Kako da pronađem pravu osobu za otvoreno radno mjesto?

Pronaći pravu osobu unutar ili izvan tvrtke koja odgovara ne samo formalnim zahtjevima nego i posjeduje odgovarajuću osobnost i vrijednosti. Uštedite vrijeme i energiju:  naša najveća snaga leži u pronalaženju odgovarajućih zaposlenika!

Online Matching

Online Matching

Online posredovanje na profesionalnoj razini!

Uz pojavu interneta značajno je porastao broj prijava kandidata za određeno radno mjesto u odnosu na pred-internetsko doba. Imajući to na umu, razvili smo metodu za predselekciju kandidata. U današnje moderno doba, online metode su vrijedno sredstvo u gotovo svakom dijelu profesionalnog života uključujući i proces zapošljavanja.

Pročitajte više
Leadership Check

Leadership Check

Provjerite imate li u tvrtki prave lidere uz HILL Leadership Check

Postižu li Vaši lideri svoj puni potencijal? Je li njihov stil rukovođenja u skladu s potrebama Vaše tvrtke?  HILL Leadership Check osmišljen je na način koji Vam daje odgovore i rješenja koja će u najvećoj mjeri povećati efikasnost.

Pročitajte više
HILL Talent Finder

HILL Talent Finder

Potražite prave zaposlenike unutar Vaše tvrtke koristeći HILL Talent Finder

Popuniti otvoreno radno mjesto s jednim od postojećih zaposlenika može biti težak zadatak bez odgovarajućih metoda. HILL Talent Finder osmišljen je kako bi Vam maksimalno olakšao taj proces.

Pročitajte više
FineFit Entry

FineFit Entry

Pronađite idealnog kandidata s FineFit Entry

U današnjem svijetu koji pokreće internet, prijave su prijeko potreban alat u gotovo svakom aspektu profesionalnog i privatnog života. Mi imamo savršenu aplikaciju za odjele ljudskih potencijala u potrazi za kandidatima: FineFit Entry!

Pročitajte više
U potrazi za blagom

U potrazi za blagom

Kako do najboljih kandidata

Prilikom traženja i zapošljavanja novih zaposlenika, važnost profesionalnog savjetnika u području ljudskih potencijala ne smije biti podcijenjena. Naučiti kako učinkovito koristiti metode koje su nam na raspolaganju predstavlja jednako velik dobitak za male i velike tvrtke, a HILL-ov trening potrage za kandidatima nudi Vam upravo to.

Pročitajte više